Будинки та автівки не зацікавили: на аукціоні продали лише кілька речей Марадони

Будинки та автівки не зацікавили: на аукціоні продали лише кілька речей Марадони

Укрінформ
На онлайн-аукціоні в Аргентині з продажу речей померлого футболіста Дієго Марадони було продано лише кілька незначних лотів.

Як передає Укрінформ, про це передає France24.

Всього на аукціоні планувалося продати майже 90 лотів із вартістю у понад 1,4 млн доларів США. Проте після тригодинного аукціону було продано речей Марадони лише на суму в 26 тисяч доларів.

За словами організаторів торгів, загалом понад 1 500 учасників, зокрема, з Латинської Америки, Італії, Франції та Англії взяли участь в аукціоні.

Зазначається, що найбільше заплатити за картину «Between Fiorito and the Sky», яку намалювала художниця Лю Седова. Її продали за 2 150 доларів.

Фотографію Марадони з екслідером Куби Фіделем Кастро купив один з учасників торгів із Дубая за 1 600 доларів.

Водночас найбільші лоти серед яких будинок у Буенос-Айресі за 900 тисяч доларів, апартаменти за 65 тис. доларів у Мар дель Плата та три автівки BMW не знайшли свого покупця.

Нині суд повинен ухвалити рішення, щодо подальшої долі непроданих лотів, які були виставлені на аукціоні для погашення боргів Марадони.

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада минулого року легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона помер у віці 60 років внаслідок серцевого нападу.

Фото: Vida Press nuotr.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-