Нам не вистачало впевненості довести м'яч до чужих воріт – Луческу

Нам не вистачало впевненості довести м'яч до чужих воріт – Луческу

Укрінформ
За словами головного тренера «Динамо», незважаючи на поразки в ЛЧ, його команда додає у грі.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував поразку від «Барселони» (0:1) в матчі групового етапу ЛЧ, передає Укрінформ.

«На жаль, ті моменти, які ми мали, ми не реалізували. Хоча ми створювали моменти.

Ми потрапили в дуже складну групу, де три команди сильніші за нас. Ми намагаємось піднятися до їхнього рівня, працюємо, ростемо. Ті голи, які ми забиваємо в чемпіонаті в таких же ситуаціях, нам не вдається забивати тут. Але я вірю, що ми зростатимемо.

Читайте також: Луческу: На матч з «Барсою» не треба мотивувати, вірю в свою команду

Не варто забувати, що «Динамо» протягом п'яти років не грало у Лізі чемпіонів. А зараз два роки поспіль ми потрапляємо до складних груп. Поки що ми не дотягуємо до цього рівня.

Ми заслуговували здобути як мінімум нічию. Ми добре зіграли з «Барселоною», на рівні із цією великою командою. Ми грали сміливіше, ніж у попередніх матчах, впевненіше контролювали м'яч, впевненіше йшли в атаку.

У першій грі нам не вистачало сміливості, впевненості, але ми добре організували гру в обороні, а сильні сторони суперника намагалися нейтралізувати. І це вже є позитивним моментом. Проблеми виникали, коли ми володіли м'ячем. Нам не вистачало впевненості довести м'яч до чужих воріт.

Читайте також: Нинішній склад «Барселони» здатен перемагати - Серхі Бархуан

Моменти, що їх створила «Барселона» у першій грі, були пов'язані з нашою невпевненістю, бо ми втрачали м'яч на нашій половині, звідти виникали моменти. Сьогодні ми зіграли набагато сміливіше, а наші молоді захисники Сирота та Забарний добре виходили з оборони з м'ячем, добре розігрували зайвого та розпочинали атаки. Загалом команда діяла впевненіше. Я бачу в цьому зростання, бачу, що від гри до гри гравці набувають досвіду та впевненості у своїх діях. Впевнений, що й із «Баварією» буде гарна гра. Не впевнений, що ми виграємо, але зіграємо добре», – сказав Луческу.

Як повідомляв Укрінформ, «Динамо» програло «Барселоні» (0:1) в матчі групового етапу ЛЧ. Кияни набрали одне очко в чотирьох матчах і посідають в групі останнє місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-