Луческу: На матч з «Барсою» не треба мотивувати, вірю в свою команду

Луческу: На матч з «Барсою» не треба мотивувати, вірю в свою команду

Укрінформ
У вівторок, 2 листопада, футболісти київського «Динамо» прийматимуть на столичному НСК «Олімпійський» іспанську «Барселону» у матчі 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів (квартет Е). 

Сьогодні під час  прессконференції на тренувальній базі у Кончі-Заспі головний тренер динамівців Мірча Луческу зазначив, що його команда має зробити все для досягнення позитивного результату, передає Укрінформ.

«Невже треба мотивувати когось на матч із «Барселоною»? Останніми днями я тільки й чую, що «Барселона» не має того гравця, не має іншого. Але "Барса" є "Барса". Будь-який футболіст зі складу цієї команди - якісний футболіст. Ми не маємо футболістів, сума відступних за яких становить один мільярд євро. «Барселона» має таких. Але в нас також є якісні гравці. Сподіваюся, що завтра ми це побачимо. Хотів би, щоб усі глядачі підтримували нашу команду, штовхали її вперед. У нас складний графік у цій Лізі чемпіонів. У першому турі ми добре зіграли вдома з «Бенфікою», заслуговували на перемогу, а потім у нас виявилося два складні виїзди. У цих двох матчах ми самі створили перевагу "Баварії" та "Барселоні" на наших грубих помилках. Хлопці завтра мають зробити все, щоб досягти позитивного результату. Ми потрапили до складної групи, але все ще можливо. Вірю в мотивацію футболістів та гарну гру з їхнього боку», - сказав Луческу. 

Читайте також: Нинішній склад «Барселони» здатен перемагати - Серхі Бархуан

Зустріч «Динамо» - «Барселона» розпочнеться на «Олімпійському» о 22.00.

Нагадаємо, у перших трьох турах групової стадії ЛЧ «Динамо» на власному полі розійшлося миром з португальською «Бенфікою» (0:0) та двічі програло на виїзді - мюнхенській «Баварії» (0:5) і «Барселоні» (0:1).

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-