Нинішній склад «Барселони» здатен перемагати - Серхі Бархуан

Нинішній склад «Барселони» здатен перемагати - Серхі Бархуан

Укрінформ
Виконувач обов'язків головного тренера «Барселони» Серхі Бархуан відповів на запитання журналістів напередодні футбольного матчу групового раунду Ліги чемпіонів з київським «Динамо». 

За словами наставника каталонського клубу, нинішній склад його команди здатен перемагати, повдіомляє пресслужба ФК «Динамо». 

«Барселона» має  завжди вигравати. Бувають непрості періоди, як зараз. Але єдиний спосіб заслужити повагу - вигравати. Перемога принесе радість та змінить настрій гравців на позитивну хвилю. Для мене як для колишнього гравця цього клубу є честю бути тренером «Барселони» у матчі Ліги чемпіонів. У мене мало часу, але я маю використовувати його по максимуму. Це особлива гра. Все в наших руках. Ми маємо грати у свій футбол. Показати командну гру, володіти м'ячем, підказувати один одному на полі, знаходити вільні зони. Щиро вірю, що цей склад здатен повернути все на переможний шлях, незважаючи на всі наші втрати. Факт, що у нас відновилися деякі гравці, є дуже важливим. Ми повинні цим скористатися. Дембеле? Він пропустив багато місяців, тому ми маємо давати йому навантаження з обережністю. Але він хоче допомогти команді вже тепер», - заявив Бархуан.

Читайте також: «Динамо» та «Барселону» на «Олімпійському» розсудять арбітри з Румунії

Зустріч «Динамо» - «Барселона» розпочнеться 2 листопада на київському «Олімпійський» о 22.00.

Становище команд у групі Е після 3-х турів: «Бавария» (Німеччина) - 9 очок, «Бенфика» (Португалія) - 4, «Барселона» - 3, «Динамо» - 1.

Фото: fcdynamo.com. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-