Багатскіс: Досвід у Кубку Європи ФІБА піде «Київ-Баскету» на користь

Багатскіс: Досвід у Кубку Європи ФІБА піде «Київ-Баскету» на користь

Укрінформ
Головний тренер українського клубу «Київ-Баскет» Айнарс Багатскіс прокоментував першу перемогу його команди у в Кубку Європи ФІБА у матчі проти польського  «Трефл-Сопота».

Наставник київських баскетболістів зазначив, що європейський досвід піде їм на користь, повідомляє пресслужба ФБУ.

"Як тренер радів стартовим 20 хвилинам – ми демонстрували баскетбол високої європейської якості. Скажу більше, скористайся на повну котушку моментами, які надавала польська команда, то вже за підсумками першої чверті вели б з різницею очок 15 мінімум. На жаль, своїми шансами не скористалися - не вистачило досвіду.

Польська команда дуже досвідчена. Її гравці не поспішають, грають впевнено, використовують кожну ситуацію, щоб завершити атаку з високим відсотком. Ми хоч гідно їм протистояли, але деякі установки все ж не виконали... Проте, я радий, що все закінчилося добре. Через три тижні ми будемо зовсім іншою командою. Поляки до матчу теж зміняться. Але навряд чи стануть діяти в радикально іншій манері. Ми ж станемо не просто більш агресивними, але ще й розумними - досвід подальших матчів в Кубку Європи ФІБА має піти на користь", - сказав тренер.

Читайте також: «Київ-Баскет» з перемоги стартував в Кубку Європи ФІБА

Як повідомляв Укрінформ, «Київ-Баскет» здолав «Трефл Сопот» з рахунком 69:68. У наступному матчі Кубка Європи ФІБА команда Багатскіса зіграє 20 жовтня з ізраїльським «Хапоелем» (Ейлат).

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-