Визначилися 8 кращих команд Кубка Героїв АТО 2021

Визначилися 8 кращих команд Кубка Героїв АТО 2021

Укрінформ
За результатами відбіркового етапу 24 найкращі команди були розподілені на шість груп, де кожна з команд зіграла по три матчі.

Визначилися чвертьфіналісти цього турніру. Це команди: SB-TEAM ЦУ СБУ, КривБас АТО, Кропивницький АТО, Волинь АТО,  Гепард НГУ,  Патріот ЗСУ, Слов’янськ АТО НГУ та Ягуар НГУ, передає Укрінформ.

У неділю, 10 жовтня, в Кончі-Заспі на полі навчально-тренувальної бази «Динамо» Київ відбудуться поєдинки 1/4 фіналу розіграшу Кубку Героїв АТО – 2021.

О 9:00 в першому чвертьфінальному матчі зійдуться команди SB-TEAM ЦУ СБУ та КривБас АТО.

Зустріч між командами Кропивницький АТО та Волинь АТО розпочнеться о 10:15.

Об 11:30 на поле вийдуть команди Гепард НГУ та Патріот ЗСУ.

І завершать чвертьфінальну програму команди Слов’янськ АТО НГУ та Ягуар НГУ. Матч між цими командами розпочнеться о 12:50.

Читайте також: Сьогодні стартує 7-й Кубок Героїв АТО

Отже, в неділю 10 жовтня стануть відомі півфіналісти Кубка Героїв АТО – 2021. Нагадаємо: матч за третє місце та фінальний матч, який визначить володаря Кубка Героїв АТО та Чемпіона України – 2021, відбудуться 13 жовтня в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

Наступного дня, 14 жовтня, у День захисників і захисниць України учасники турніру візьмуть участь у Молебні вшанування пам’яті всіх загиблих в російсько-українській війні, який відбудеться о 10:00 біля Михайлівського собору.

Організатором та засновником цього чемпіонату вже сьомий рік поспіль є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці Разом» та за підтримки Міністерства у справах ветеранів України, Футбольного клубу «Динамо» (Київ).

Читайте також: «Слов'янськ АТО» - перший Володар Кубка Захисників України 2021

Варто зазначити, що Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – це єдиний в Україні чемпіонат з футболу серед учасників та ветеранів АТО/ООС, де участь приймають 100% учасників бойових дій – захисників України. Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2021 рік.

Цього року у чемпіонаті беруть участь рекордна кількість 98 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО/ООС, а це більше трьох тисяч учасників бойових дій – захисників України.

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – це постійно діюча та наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і спортивно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-