У Нідерландах російських спортсменів зняли з літака за відмову вдягти маски

У Нідерландах російських спортсменів зняли з літака за відмову вдягти маски

Відео
Укрінформ
Головного тренера збірної Росії з боротьби Дзамболата Тедеєва і кількох відомих борців, членів збірної, зняли за недотримання маскового режиму з літака з Амстердама в Осло, куди вони прямували на чемпіонат світу, який стартує незабаром. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

Інцидент стався 30 вересня, але відомо про нього стало тільки зараз. На рейс Амстердам-Осло не потрапили близько половини членів збірної РФ: головний тренер команди, чемпіон Європи та СРСР Дзамболат Тедеєв, дворазовий олімпійський чемпіон Абдулрашид Садулаєв, чемпіон Європи Абасагжи Магомедов, Євген Жирбаєв і Тимур Біжоєв.

Як розповів один з членів російської делегації, спортсменів двічі попередили про необхідність надіти маски й тільки після цього вивели з літака. Спортсмени переночували в аеропорту.

Читайте також: Росія здійняла скандал в ООН через вимогу обов'язкової вакцинації

Тедеєв у двохвилинному інтерв'ю Телеграм-каналу «Новини Владикавказа» назвав інцидент свавіллям і замовленням опонентів. Попри заборону, під час відеозапису він зняв маску.

Чемпіонат в Осло розпочнеться 2 жовтня, російським спортсменам вдалося дістатися до потрібного місця тільки сьогодні, в п'ятницю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-