Луческу: Футбольне свято зіпсувала поведінка наших суперників

Луческу: Футбольне свято зіпсувала поведінка наших суперників

Укрінформ
Головний тренер футболістів київського «Динамо Мірча Луческу прокоментував поразку від донецького «Шахтаря» в матчі за Суперкубок України (0:3).

Під час флешінтерв'ю програмі «Студія LIVE» на телеканалі «Футбол 1» наставник столичного клубу зазначив, що «Шахтар» цього дня індивідуально був кращим, а от поза грою соперник створював агресивну атмосферу, передає Укрінформ.   

«Ця гра могла не відбутися, бо ми є і чемпіонами , і володарями Кубка. У нас були нагоди на початку гри, але в такому матчі один м'яч вирішує багато. Пропустили і одразу стало складніше грати. Індивідуально «Шахтар» був сильніший за нас сьогодні. Що мені не сподобалося? Атмосфера. Я не зрозумів, чому всі вибігали на поле з лави запасних, чому так агресивно себе поводили. Навіщо стільки агресії, навіщо стільки злості? Вони вибігали на поле, забігали на нашу територію, коли святкували гол. Я вітаю «Шахтар» з перемогою, але ці моменти мені не сподобалися.

Сподіваюся, що в матчі чемпіонату між «Динамо» та «Шахтарем» не буде цієї агресивної атмосфери. Футбольне свято було зіпсувала поведінка наших суперників. Це неповага до нас, як до футбольної команди», - сказав Луческу.

Читайте також: Найкращий матч Де Дзербі проти посереднього «Динамо»

Додамо, що матч чемпіонату України «Динамо» - «Шахтар» запланований на неділю, 3 жовтня.  

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-