Петраков спростував конфлікт з Малиновським

Петраков спростував конфлікт з Малиновським

Укрінформ
Півзахисник не вписується в схему нового тренера збірної.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков заперечив конфлікт з одним з лідерів команди Русланом Малиновським, передає Укрінформ.

«Я заздалегідь хотів зробити ротацію. До мене підійшли гравці «Шахтаря», у нас була попередня розмова. Вони сильно втомилися і хотіли, щоб їх відпустили. Я, не довго думаючи, одразу покликав і гравців «Динамо». У нас команда єдина, тому я вирішив, що підуть і гравці «Динамо»: Сидорчук, Забарний і Циганков. Це абсолютно нормально. Вони не налаштовані були грати в Чехії.

Читайте також: Петраков пояснив, чому залишив Малиновського в запасі

Потім Малиновський підійшов і каже: «Я теж хочу поїхати, не хочу залишатися». Він нічим це не пояснив. Я попросив адміністратора взяти йому квиток.

Ніякого конфлікту немає, ми не сварилися. Ми поговорили з ним в Казахстані. Сказав йому, що у нас нова схема гри. Він каже: «Якби це було рік тому, коли я грав в Бельгії, то, може, я б став у позу. Зараз я граю в Італії і тому перше - це інтереси команди, а потім мої особисті».

На «Олімпійському» я підійшов до нього і кажу: «Ти готовий грати, якщо я випущу тебе на заміну?» Він образився. Я тоді вибачився перед ним, але його це не влаштувало. Сказав йому: «Хочеш їхати – їдь». Адже це не клуб, тут немає контрактних зобов'язань. Я нічим його не образив», - розповів Петраков.

Читайте також: Проти Чехії у нас було п’ять дебютантів – Петраков

Малиновський в трьох матчах під керівництвом Петракова провів на полі лише 39 хвилин. Також інформацію про конфлікт Петракова та Малиновського в соціальних мережах спростувала дружина футболіста.

Як повідомляв Укрінформ, Малиновський зіграв 40 хвилин за «Аталанту» в програному матчі Серії А «Фіорентині» (1:2).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-