Петраков пояснив, чому залишив Малиновського в запасі

Петраков пояснив, чому залишив Малиновського в запасі

Укрінформ
Збірній потрібні швидкі флангові футболісти.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков пояснив, чому залишив одного з лідерів команди Руслана Малиновського в запасі на матч з Францією (1:1), передає Укрінформ.

«Я знайомлюся з командою, ми граємо за новою схемою. Ми спілкувалися з Русланом, коли він прибув у збірну. Він ображається, що я його не поставив до складу. Я з ним поговорив, попросив у нього вибачення. Я тільки прийшов в команду.

Читайте також: Україна – Франція: повний стадіон, гідний футбол

Мені в цій схемі потрібні футболісти, у яких є флангова швидкість. Будемо з Русланом розмовляти, подивимося, як буде далі.

Ми зіграли поєдинок з Казахстаном. Не можна відмовлятися від ротації. Я все це тримав у голові. Шапаренко не грав з Казахстаном в стартовому складі. Після того матчу сьогодні вийшли п'ятеро свіжих гравців.

Читайте також: У нас ще є шанси, ми в грі – Петраков

Дай бог, щоб нам було ким змінювати склад на даному рівні. Ще раз подякую Шапаренку та іншим хлопцям за цю гру», - сказав Петраков.

Як повідомляв Укрінформ, збірна України займає третє місце в групі D, набравши п'ять очок після п'яти матчів. 8 вересня «синьо-жовті» на виїзді проведуть товариський матч з Чехією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-