У нас ще є шанси, ми в грі – Петраков

У нас ще є шанси, ми в грі – Петраков

Укрінформ
На думку головного тренера збірної, команда не відмовляється від напрацювань попереднього тренерського штабу.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков підвів підсумки матчу з Францією (1:1) у відборі на чемпіонат світу-2022, передає Укрінформ.

«Хочу сказати спасибі хлопцям за цю гру і за цю нічию. У нас ще є шанси, ми в грі. Ми провели збори, поговорили, розповів Караваєву, щоб він не переживав, що потрібно рухатися далі. У минулому матчі були помилки.  

Читайте також: Україна зіграла внічию з Францією у відборі чемпіонату світу-2022 з футболу

Я ніколи не планую слова гравцям, все спонтанно, кажу від душі. Все залишається в роздягальні. Мене хлопці прийняли, хоча я дуже сильно переживав, вони мені дуже допомогли. Пятов і Ярмоленко - вони допомагають порадами.

Хочу окремо подякувати Андрію Шевченку і усьому попередньому тренерському штабу, вони дуже допомогли хлопцям. Від хорошого не варто відходити. Хочу сказати спасибі своїм помічникам - вони всі дуже допомогли. Були тактичні заняття, тренували вихід з оборони, стандарти.

Читайте також: ЧС-2022: Україна - Франція. Текстова трансляція

Просив Сікана бігти за спину захисникам, Яремчука теж про це просив. Малиновського просив заробити якийсь штрафний. Не хочу нічого обіцяти, але у мене є мрія. У мене були молодіжні чемпіонати світу, тому мені буде цікаво потрапити на дорослий чемпіонат. Я прийшов, щоб туди потрапити», - сказав Петраков.

Збірна України займає третє місце в групі D, набравши п'ять очок після п'яти матчів. 8 вересня «синьо-жовті» на виїзді проведуть товариський матч з Чехією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-