Проти Чехії у нас було п’ять дебютантів – Петраков

Проти Чехії у нас було п’ять дебютантів – Петраков

Укрінформ
Пропущений м’яч на останніх секундах наш тренер пояснив втомою.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував нічию проти Чехії (1:1), передає Укрінформ.

«Розумів, що у Чехії має бути ротація, але вони її не зробили. Вони після Бельгії залишили весь основний склад, грав весь основний склад. У мене були трохи не ті ресурси. Але хлопці молодці. Грали, віддавалися. Малюнка не було хорошого, було багато втрат. Зате в таких іграх хлопці починають грати.

Читайте також: Україна втратила перемогу над Чехією в товариському матчі

Скільки дебютувало? П'ять дебютантів (Корнієнко, Качараба, Сирота, Булеца, Кочергін – Укрінформ). І команда чвертьфіналіст Євро, як ніяк. Ну 20 секунд. З Казахстаном 20 секунд, тут 20 секунд. Я вже зайшов в роздягальню і сказав: «Ну так же, хлопці, не можна. Потрібно якусь концентрацію мати. Хтось повинен керувати, а вас розстрілюють». У них вже сил не було.

Кривцова попросив заміну. У нього щось з ногою. Центральних захисників не було. Але я заздалегідь розумів. З Соболем переговорив. Він теж 1995- го, добре його знаю. Соболь вийшов, не підвів. Добре, що так.

Читайте також: Збірна України зіграє з Чехією у жовтій формі

Яким запам'ятався перший збір? Дуже важким. Але я впорався. Мені допомагали. Пятов допомагав, Ярмоленко теж дуже допомагав. Я вже адаптувався», - сказав Петраков в ефірі «Футбол 1».

Як повідомляв Укрінформ, збірна України зіграла внічию в товариському матчі з Чехією – 1:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-