Павелко не виключає, що Шевченко повернеться тренувати збірну

Павелко не виключає, що Шевченко повернеться тренувати збірну

Укрінформ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував відхід Андрія Шевченка з посади головного тренера збірної України. 

Очільник українського футболу на сторінці у Facebook подякував наставнику національної команди за виконану роботу, передає Укрінформ. 

«Я безмежно вдячний Андрію Шевченку і його тренерському штабу, що протягом п’яти років працювали у збірній України! Поважаю їхнє рішення розвивати свою кар’єру на клубному рівні. Дякую за всі ті емоції, які всі ми пережили за цей період під час матчів збірної України. Наша головна команда зробила величезний крок уперед у своєму розвитку. Ми почали грати в сучасний, видовищний футбол. Грою збірної України під керівництвом Андрія Шевченка захоплювалися не лише в Україні, а й в усьому світі! Упевнений, у пам’яті вболівальників серед інших яскравих матчів назавжди залишаться домашні виграші в Сербії та Португалії, тактично бездоганна перемога над Іспанією… Виступ збірної на Євро-2020 став окремою яскравою сторінкою українського футболу. Перший в історії вихід у плей-офф на чемпіонатах Європи і підсумкове місце у вісімці найсильніших команд континенту – про це ми лише мріяли, коли Андрій Шевченко 2016 року розпочинав свою роботу на чолі національної команди.

Стратегія та шлях розвитку збірної, обрані п'ять років тому, підтвердили свою правильність чудовим історичним результатом! Вважаю, що цю роботу потрібно продовжити, і розраховую на те, що й Андрій Шевченко, і представники його тренерського штабу залишаться у структурі УАФ у якості консультантів і в подальшому. Не виключаю, що набувши досвіду роботи в клубі, Андрій Шевченко зможе повернутися на посаду головного тренера збірної України», - написав Павелко. 

Читайте також: УАФ: контракт із Шевченком офіційно завершився 31 липня нинішнього року

Як повідомляв Укрінформ, наставник збірної Андрій Шевченко та його асистент Андреа Малдера оголосили про завершення контракту з УАФ.

На 9 серпня заплановане засідання Виконкому УАФ, на якому буде прийнято рішення щодо тренерського штабу збірної України.

Фото: facebook.com/andriy.pavelko.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-