УАФ: контракт із Шевченком офіційно завершився 31 липня нинішнього року

УАФ: контракт із Шевченком офіційно завершився 31 липня нинішнього року

Укрінформ
Українська асоціація футболу у понеділок офіційно оголосила, що контракт між УАФ та тренерським штабом збірної України на чолі з Андрієм Шевченком завершився 31 липня 2021 року.

Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає Укрінформ.

«У червні 2020 року виконком Української асоціації футболу запропонував головному тренеру збірної України Андрію Шевченку та його тренерському штабу продовжити контракт до кінця 2022 року. Тоді на прохання тренерського штабу контракт був підписаний на один рік із можливим продовженням за обопільною згодою ще на півтора року. Андрій Шевченко та його тренерський штаб мотивували таке своє рішення бажанням після чемпіонату Європи перейти на клубну роботу, про що Андрій Шевченко неодноразово говорив у своїх інтерв’ю. В Український асоціації футболу пішли назустріч і погодилися на такі умови контракту. Таким чином, 30 липня 2021 року закінчився термін контракту між Українською асоціацією футболу та тренерським штабом збірної», - зазначається у повідомленні.

Українська асоціація футболу висловлює безмежну вдячність Андрію Шевченку і його асистентам за професіональну роботу в головній команді країни протягом п’яти років. За цей час збірна України вийшла на новий рівень свого розвитку й досягла найбільшого успіху у своїй історії на чемпіонатах Європи, завершивши виступ на Євро-2020 у вісімці найсильніших команд континенту.

Читайте також: Мирон Маркевич - перший кандидат на пост наставника збірної України з футболу

На 9 серпня заплановане засідання Виконкому УАФ, на якому буде прийнято рішення щодо тренерського штабу збірної України.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-