РосТБ не показало збірну України на відкритті Олімпіади

РосТБ не показало збірну України на відкритті Олімпіади

Укрінформ
Російський "Перший канал", який веде трансляцію церемонії відкриття Олімпіади у Токіо, під час параду атлетів не показав вихід на стадіон команди України: трансляцію перервали на рекламу безпосередньо перед появою на полі збірної Уганди, слідом за якою йшли українські олімпійці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє РБК.

У пресслужбі російського телеканалу цю перерву в трансляції пояснили комерційними зобов'язаннями: парад триває близько двох годин, і кілька разів його доводиться переривати на рекламу.

Нагадаємо, що Олімпіада, в якій візьмуть участь 15,4 тис. спортсменів з усього світу, триватиме до 8 серпня. Всі змагання проходитимуть без глядачів, оскільки в Японії зросла кількість випадків інфікування на коронавірус. Серед атлетів розіграють 339 комплектів нагород у 33 видах спорту.

Читайте також: Зеленський записав звернення до українських олімпійців

Україну на Олімпійських іграх-2020 представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30 дисциплінах).

Як відомо, тимчасово окупований РФ Крим вже став причиною скандалу на Олімпіаді у Токіо. МЗС України зауважило, що Міжнародний олімпійський комітет відокремив півострів від України на сайті Олімпійських ігор. Карту опубліковано в розділі "Розклад і результати", при збільшенні зображення видно, що Крим відокремлений від України кордоном.

Читайте також: В Японії звільнили режисера церемонії відкриття Олімпіади

МОК у відповідь перепросив і запевнив, що помилку було виправлено відразу після виявлення.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-