Збірну України з синхронного плавання провели на Олімпійські ігри в Токіо

Збірну України з синхронного плавання провели на Олімпійські ігри в Токіо

Укрінформ
Перед відльотом дівчат благословили у Спасо-Преображенському соборі.

Збірна України із синхронного плавання приїхала в Київ для подальшого перельоту в Японію на Олімпійські ігри-2020, повідомляє Укрінформ. Перед відльотом до міста Амагасакі дівчат благословили на успішний виступ на Олімпіаді у Спасо-Преображенському соборі.

За словами головної тренерки збірної України з синхронного плавання Світлани Саідової збірна встигла вдосконалити програму за п’ять років підготовки ло Олімпіади.

«До Олімпіади ми готувалися протягом 5-и років. Рік простою більше пішов нам на користь, адже ми мали час все допрацювати, вдосконалити. Наше головне завдання - не зганьбити нашу країну, тому будемо викладатися на максимум», - сказала Світлана Саідова.

Читайте також: Збірна України із синхронного плавання: історичний успіх в Будапешті та олімпійські плани

Президент федерації з синхронного плавання Ігор Лисов переконаний, що дівчата підходять до змагань у піднесеному настрої.

«Ми стали найкращою командою на чемпіонаті Європи, обійшли Росію, одного з конкурентів, тому, думаю, дівчата покажуть свій клас в Токіо. Сьогоднішня служба в церкві допоможе дівчатам ментально. Ми сподіваємося, що дівчата піднімуться на п’єдестал. А якщо ми почуємо гімн, обійшовши такі країни, як Японія, Китай і Росія, то це буде фантастичним результатом», - висловився Ігор Лисов.

Читайте також: Україна показала свій найкращий результат на ЧЄ у синхронному плаванні

«Я дуже хвилююся перед олімпійськими іграми, адже вони перші в моєму житті. На нас лягає велика відповідальність перед країною, тренерами, спільнотою. Відсутність вболівальників не вплине на нас, адже під час виступу ми концентруємося лише на своїй роботі», - розповіла одна з лідерок збірної Марта Федіна

Як повідомляв Укрінформ, збірна України з синхронного плавання виборола максимальну кількість ліцензій на Олімпійські ігри в Токіо - по одній на виступ у дуеті й групі. Українська команда підходить до Олімпіади у статусі найкращої команди Європи, посівши перше місце в медальному заліку на останньому ЧЄ в Будапешті. Найкращим олімпійським результатом збірної України було два четвертих місця на іграх в Ріо-2016.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-