«Маріуполь» представив нову форму та нового спонсора

«Маріуполь» представив нову форму та нового спонсора

Фото
Укрінформ
Перед новим футбольним сезоном 2021/2022 «Маріуполь» посилився титульним спонсором, яким став Parimatch.

Майбутній чемпіонат розпочнеться для ФК «Маріуполь» з новими амбіціями, викликами та цілями. Щоб зробити цей сезон для вболівальників більш яскравим і незабутнім, клуб підписав контракт про співпрацю з Parimatch. Компанія є не тільки лідером беттінг-індустрії та першим онлайн букмекером України, також Parimatch відомий як організатор безлічі спортивних проектів.

Читайте також: Parimatch та ФК «Металіст 1925» продовжать співпрацю у новому сезоні

У новому сезоні «Маріуполь» і Parimatch вже запланували спільні акції, головна мета яких - залучення уболівальників, як на стадіон, так і до екранів телевізорів. Маріуполь - велике футбольне місто зі своїми традиціями і цілою армією фанатів і разом ми обов'язково розкриємо цей потенціал.

Також в новий сезон ФК «Маріуполь» входить з новим обличчям. Команда буде грати в формі, яка втілила в собі кращі розробки спортивних технологій. Особливістю цієї ігрової форми, яка робить футболки азовців унікальними й неповторними, є зображення Vezha - одного з історичних символів і архітектурних пам'яток Маріуполя, який побудували в липні 1910 року. Зображення Vezha на футболках азовців символізує нерозривний зв'язок футбольної команди та міста.

Вадим Місюра, директор зі зв’язків з громадськістю Parimatch Україна: «Маріуполь - один із  регіонів, який розвивається чи не найшвидше у спорті. Хокей, баскетбол, і, звичайно ж, футбол. Ми раді взяти участь в розвитку спорту в області, і докладемо до цього всіх зусиль. Впевнені, що «Маріуполь» зможе показати яскравий футбол своїм жителям, а ми постараємося підсилити їх з точки зору маркетингу, дизайну та інших напрямків».

Андрій Санін, перший віце-президент ФК «Маріуполь»: «Ми раді початку співпраці з Parimatch. Для нас це крок вперед. Працюючи з різними українськими клубами, лігами та федераціями Parimatch зарекомендував себе як надійний партнер, який щиро зацікавлений у розвитку українського спорту. З огляду на великий досвід компанії у професійному спорті, ми впевнені, що партнерство буде ефективним і плідним для обох сторін, а також привабливим для наших уболівальників. Ми, як і наш титульний спонсор, налаштовані тільки перемагати».

Читайте також: «Маріуполь» продовжив оренду трьох футболістів «Шахтаря»

Parimatch - драйвер розвитку, який багато років надає підтримку спорту на різних рівнях. У портфелі партнерських проектів бренду - Національна збірна України з футболу, ФК «Шахтар», ФК «Десна», ФК «Львів», ФК «Металіст 1925», Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-