Parimatch та ФК «Металіст 1925» продовжать співпрацю у новому сезоні

Parimatch та ФК «Металіст 1925» продовжать співпрацю у новому сезоні

Укрінформ
Після двох років партнерства Parimatch та ФК «Металіст 1925» прийняли рішення продовжити співпрацю.

Бренд підтримував клуб ще тоді, коли харків'яни виступали під егідою ПФЛ, і ось тепер Parimatch заряджатиме «Металіст 1925» на перемогу вже у Прем'єр-лізі.

Співпраця клубу та бренду стала важливою для обох сторін, підтримка Parimatch відкрила для «Металіста 1925» нові можливості, допомогла залучити нових вболівальників та зробити значні кроки у розвитку футболу в регіоні.

Читайте також: «Металіст-1925» вийшов у Прем'єр-лігу

Саме популяризація футболу в області є однією з головних цілей як Parimatch, так і «Металіста 1925». І тому бренд та клуб запланували провести найближчим часом низку акцій, які покажуть, що Харків є великим футбольним містом України.

Вже 25 липня на стадіоні «Металіст» відбудеться матч дебютний матч команди у Прем'єр-лізі. Харківська команда зіграє з «Рухом». Початок о 17:00.

«Нам приємно бути в команді і підтримувати харківських уболівальників тепер уже в вищому дивізіоні. Чекаємо перемог і глядачів на стадіоні. З цього року ми будемо активніше працювати з фанатами, впевнений ви побачите багато цікавого на матчах цього сезону», - сказав Head of sponsorship Parimatch Пилип Орлов.

Читайте також: «Металіст-1925» розгромив «Прикарпаття» і піднявся на друге місце у Першій лізі

«Ми раді продовженню співпраці Parimatch та «Металіст 1925». Футбол – спорт №1 в Україні, футбол – командна гра! І успішність результату залежить від злагодженості дій кожного учасника цієї команди. Тож нам надзвичайно приємно, що в нашій команді лише  надійні партнери, серед яких – Parimatch», - відзначив Ярослав Вдовенко, генеральний директор ТОВ ФК «Металіст 1925».

Parimatch — драйвер розвитку, який багато років надає підтримку спорту на різних рівнях. У портфелі партнерських проєктів бренду — Національна збірнаУкраїни з футболу, ФК «Шахтар», ФК «Десна», ФК «Львів», ФК «Маріуполь», Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-