Футбол: дебютанти Другої ліги найбільш активні на трансферному ринку

Футбол: дебютанти Другої ліги найбільш активні на трансферному ринку

Укрінформ
Одразу 12 клубів збираються 25 липня дебютувати в чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги. 

Клуби прагнуть доукомплектуватися кваліфікованими виконавцями, адже того кадрового потенціалу, що допомагав перемагати на аматорському рівні, може виявитися недостатньо для успішного виступу серед команд майстрів, повідомляє пресслужба УАФ. 

Найбільше іменитих новобранців буде у львівських «Карпатах». Ексгравця національної збірної України Дениса Кожанова та Андрія Ткачука з «Миная», Сергія Симініна з «Волині» особливо представляти не треба.

Намагається не відставати й найсильніша аматорська команда України минулого сезону - «ЛНЗ», яка передислокувалася з Лебедина до Черкас. Найвідоміший серед новачків - стопер Максим Лопирьонок, що раніше захищав кольори «Дніпра-1» та «Миная».

«Скорук» із Дніпропетровщини вже підписав контракти з воротарем Ігорем Варцабою («Перемога», Дніпро), захисником Владиславом Веремеєвим («Нимме Калью», Естонія) півзахисниками Олексієм Красовим, Станіславом Шаповаловим («ВПК-Агро», Шевченківка), Сергієм Цибульським («Кристал», Херсон) та нападником Михайлом Жуковим («Нікополь»).

За «Вовчанськ» на правах оренди гратимуть захисники Микита Тепляков, Денис Кузубов і півзахисник Максим Багачанський з харківського «Металіста».

Ексворотар харківського «Геліоса» та «Олександрії» Руслан Зарубін відтепер відповідатиме за підготовку голкіперів у «Вікторії» з Миколаївки, а колишній керманич першолігового «ВПК-Агро» Сергій Соловйов став спортивним директором «Перемоги».

З-поміж команд Другої ліги не визначився з головним тренером лише «Кристал». У Херсоні обіцяють назвати нового керманича нинішнього тижня.

Читайте також: Перша ліга: у «Миколаєва», «ВПК-Агро» та «Ужгорода» - нові тренери

Поки що найвдаліше проводить спаринги вишгородський «Діназ», який спочатку завдав поразки першоліговій київський «Оболоні» (2:0), а потім здолав опір дебютанта дивізіону - ставищенського «Любомира» (3:1).

Фото: dinaz.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-