Перша ліга: у «Миколаєва», «ВПК-Агро» та «Ужгорода» - нові тренери

Перша ліга: у «Миколаєва», «ВПК-Агро» та «Ужгорода» - нові тренери

Укрінформ
Новим керманичем клубу Першої ліги українського футболу «ВПК-Агро» із Шевченківки на Дніпропетровщині став Олександр Грицай.

Йому допомогатимуть В’ячеслав Чечер, Павло Таран та Андрій Яковець, який відповідатиме за підготовку воротарів, повідомляє пресслужба УАФ.

Лави «ВПК-Агро» залишив найіменитіший гравець, експівзахисник національної збірної України Павло Ксьонз.

З’явився новий наставник і в дебютанта першого дивізіону - «Ужгорода». Михайло Іваниця, який останнім часом очолював угорський клуб «Торпо», вирішив повернутися додому. Йому вже доводилося тренувати «містян», коли вони ще виступали на аматорському рівні. Іваниці допомагатиме Богдан Блавацький, відомий за роботою у луцькій «Волині», «Львові» та польських командах.

А ось лідер нападу закарпатців Олег Вишневський вирішив працевлаштуватися в Австрії. На перегляді перебувають Василь Пиняшко із закарпатського «Миная» та Сергій Косовський з «Агробізнеса» (Волочиськ).

У першому контрольному матчі ужгородці розійшлися миром з клубом «Мукачево» - 0:0, а потім здолали опір полтавської «Ворскли», яка тренується на Закарпатті, - 3:2. Один із м’ячів записав до свого активу капітан господарів, ексгравець національної збірної України Адріан Пуканич.

А біля керма «Миколаєва» став досвідчений фахівець Сергій Шевченко, який минулої осені очолював друголігову «Таврію-Сімферополь». Оскільки лави «містян» залишили всі гравці основного складу, Шевченку доведеться формувати практично нову команду.

У своєму першому контрольному матчі у  міжсезоння «Прикарпаття» з івано-Франківська перемогло «Львів» - 2:1. Літніми новачками іванофранківців стали вихованці львівського футболу Роман Толочко та Михайло Писко, які минулої весни захищали кольори «Авангарда» з Краматорська.

Читайте також: Друга ліга: ФК «Карпати» - найактивніший на трансферному ринку

Залишили «Прикарпаття» Ярослав Конкольняк, Орест Януш, Андрій Вацеба, Юрій Шпирка, Сергій Мелінішин, Валерій Сад, Василь Курко та Анатолій Ульянов.

Фото: ffz.org.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-