Друга ліга: ФК «Карпати» - найактивніший на трансферному ринку

Друга ліга: ФК «Карпати» - найактивніший на трансферному ринку

Укрінформ
Усі учасники чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги розпочали підготовку до нового сезону. 

Календар змагань стане відомий після жеребкування, яке відбудеться 6 липня, повідомляє пресслужба УАФ. 

Новим головним тренером «Чайки» (Петропавлівська Борщагівка) став Владислав Савчук, який раніше очолював молодіжний склад «Колоса» з Ковалівки. Помічниками нового наставника футболістів «Перемоги» з Дніпра Сергія Вороб'я стали Сергій Дірявка та Микола Збарах. А «Нікополь» очолив Олександр Поклонський з «Дніпра-1». Є поповнення й у тренерському штабі вінницької «Ниви». За підготовку воротарів відтепер відповідатиме Олег Остапенко, що минулого сезону працював у луцькій «Волині».

Поки що найактивніші на трансферному ринку - львівські «Карпати», які раніше виступали у першості Асоціації аматорського футболу України. Клуб вже підсилився 14-ма новобранцями. Першим узаконив свої стосунки з галичанами екс-гравець національної збірної України Денис Кожанов, який раніше захищав кольори закарпатського «Mиная». Передислокувався до Львова й ще один представник «Mиная», Андрій Ткачук. Вирішили продовжити кар’єру у «Карпатах» Сергій Сімінін, Владислав Приймак, Амбросій Чачуа з «Волині», Денис Притиковський, Ілля Повалій, Денис Галенков із житомирського «Полісся», Володимир Заставний («Рух», Львів), Іван Лобай («Львів») та Євген Будник («Пюнік», Вірменія ), добре знаний за виступами за полтавську «Ворсклу».

Звичайно, з таким підбором виконавців львівські «Карпати» будуть серед головних претендентів на підвищення у класі.

Читайте також: Визначився суперник по третьому матчу «Динамо» на зборі у Швейцарії

З-поміж зіграних командами Другої ліги контрольних матчів відзначимо спаринги за участю київського «Рубікона» та «Карпат», які з однаковим рахунком (2:0) завдали поразки відповідно елітному «Колосу» та першоліговому «Mинаю».

Фото: koloskovalivka.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-