Збірна України з кіберфутболу вийшла до 1/4 фіналу eEuro 2021

Збірна України з кіберфутболу вийшла до 1/4 фіналу eEuro 2021

Укрінформ
Збірна України з кіберфутболу в дисципліні Pro Evolution Soccer пробилася до чвертьфіналу чемпіонату Європи серед електронних команд - UEFA eEuro 2021.

Наша команда, за яку виступають Сергій Sergobibika Марченко та Максим Makson_AAA Андрасюк, на груповому етапі перемогла збірну Італі, повідомляє пресслужба УАФ. 

32 хвилини першого тайму знадобилося Максиму Makson_AAA Андрасюку, аби шокувати свого опонента та, за великим рахунком, вирішити долю протистояння на користь збірної України. Максим показав справжній контратакувальний майстер-клас, забивши три «сухі» м'ячі - і це із 38% володіння м’ячем у першій грі!

У другому матчі українська команда діяла вже за іншим ігровим планом: Сергій Sergobibika Марченко побудував гру виключно від оборони, не давши італійцю особливих нагод зачепитися за м’яч та спробувати відіграти солідну фору. Трохи переживань за долю ігрової серії додало вилучення Руслана Малиновського за дві жовті картки, проте італійська команда до фінального свистка спромоглася забити лише м'яч престижу - 1:3.

У чвертьфіналі українці зустрінуться зі збірною Іспанії.

Читайте також: Українські ветерани вперше взяли участь у міжнародному турнірі з кіберспорту

Технічні результати:

eEuro 2021. Група D. Італія - Україна - 1:3 (Raf_934 - Makson_AAA - 0:3; Naples17x - Sergobibika - 1:0).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-