Красюк розповів, коли підпишуть контракт на бій Джошуа - Усик

Красюк розповів, коли підпишуть контракт на бій Джошуа - Усик

Укрінформ
Генеральний директор боксерської компанії K2 Ukraine, яка представляє інтереси українця Олександра Усика, Олександр Красюк повідомив, що найближчим часом має бути укладена угода по поєдинку з чемпіоном світу британцем Ентоні Джошуа.

Щоправда, за словами менеджера, перед цим треба вирішити ще кілька другорядних питань, повідомляє Klitschko-brothers.com.

«Згідно з моїм досвідом у боксі, поєдинок тільки тоді можна вважати організованим, коли обидва бійці виходять на ринг і звучить гонг. У нас залишилися лише три маленьких проблеми, які потрібно скоординувати, і ми збираємося зробити це найближчим часом. У нас буде конференц-дзвінок, після чого перейдемо до підписання контрактів. Є деякі ризики, але з великою часткою ймовірності нам вдасться їх уникнути. Ми професіонали, і нам потрібно врегулювати навіть найдрібніші деталі... Але проблема полягає в тому, що наші юристи в Сполучених Штатах, ми ж перебуваґмо в Україні, а люди Джошуа - у Великій Британії. Нам не треба тривалих розмов, потрібно лише прийти до згоди щодо дрібниць і рухатися далі», - сказав Красюк.

Читайте також: В аматорському боксі збільшили кількість вагових категорій

Додамо, що Джошуа є володарем титулів WBA/WBO/IBF/IBO у суперважкій вазі. Усик - обов'язковий претендент на титул WBO.

Очікується, що бій між британцем та українцем відбудеться 25 вересня у Лондоні.

Фото: thesun.co.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-