Зеленський запустив новий флешмоб на підтримку збірної з футболу

Зеленський запустив новий флешмоб на підтримку збірної з футболу

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запустив новий флешмоб на підтримку збірної України з футболу напередодні матчу 1/4 фіналу Євро-2020.

Відео зі словами підтримки на адресу футболістів він оприлюднив уФейсбуці, повідомляє Укрінформ.
«Привіт, моя люба збірна України з футболу. Ну що ж, завтра знову в бій, і завтра знову за тебе, моя люба жовто-блакитна, буде вболівати вся Україна. Я розумію, хлопці, що ви декілька тижнів не були вдома, але я впевнений, що кожен українець з кожного куточка на нашої країни вам скаже: «Хлопці, ще дуже рано додому». Завтра буде грати уся Україна. Завтра вболіватиме вся Україна, і завтра, дай боже, перемагати буде вся Україна», - сказав Зеленський.

Він нагадав, що у збірній грають вихідці із різних міст, і висловив перконання, що кожного з них підтримуватимуть уболівальники.

Читайте також: Прогноз на матч Україна – Англія: реванш за Євро-2012

"Завтра на полі будете ви не тільки зі своїми рідними містами, завтра на полі буде вся Україна. Завтра грає вся країна. Завтра перемагає вся Україна. Влаштуємо перекличку найбільшого, понад 40-мільйонного фан-сектору у Європі», - сказав Президент, запускаючи флешмоб.

Глава держави закликав співвітчизників записувати відео на підтримку футболістів, назвавши себе, своє місто або селище.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський раніше оголошував флешмоб на підтримку збірної України з футболу напередодні матчу 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією. Тоді українці виграли з рахунком 2:1.

У чвертьфіналі на Олімпійському стадіоні в Римі збірна України зійдеться з командою Англії 3 липня.

Півфінали чемпіонату Європи-2020 відбудуться 6 і 7 липня, фінал - 11 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-