Прогноз на матч Україна – Англія: реванш за Євро-2012

Прогноз на матч Україна – Англія: реванш за Євро-2012

Укрінформ
3 липня Україна зіграє з Англією в 1/4 фіналу Євро-2020.

Сьогодні, 3 липня, збірна Україна, офіційним партнером якої є Parimatch, проведе історичний матч. У Римі команда вперше зіграє в чвертьфіналі Євро. Українські футболісти вже увійшли у топ-8 найсильніших збірних Європи, але ми можемо покращити цей результат, для цього нам потрібно проходити Англію.

Читайте також: З Ярмоленком все добре, Зубков з Англією не зіграє – Шевченко

Статистика матчів з цим суперником доволі оптимістична. Чотири попередні зустрічі для нас завершилися однією перемогою, однією поразкою та двома нічиїми. Звісно, всі пам’ятають матч Євро-2012 в Донецьку, коли через помилку арбітра не зарахували гол Марко Девича. Зараз у нас є відмінна можливість взяти реванш.

Аналітики Parimatch у цьому матчі прогнозують невелику кількість голів, 55%, що їх буде не більше двох. Щодо шансів на вихід в півфінал, то тут перевага у британців. Вболівальники збірної Англії вже обговорюють, з ким команда гратиме у фіналі. Якщо так само недооцінюватимуть нас і їх футболісти, то це зіграє на нашу користь.

Читайте також: Гарет Саутгейт: Мене дуже вразила робота Шевченка у збірній України

Головний тренер збірної України Андрія Шевченко вже заявив, що його команду очікує непростий матч, адже Англія є одним із європейський футбольних грандів. Але при цьому він додав, що статус суперника лише мотивує українських футболістів. Також Шевченко додав, що команда зробить все можливе, щоб ще раз порадувати своїх фанатів.

Через обмеження, які впровадили в Італії, на трибунах буде обмежена кількість вболівальників з України та Англії. Але водночас наші фанати зможуть подивитися трансляцію матчу на великих екранах ТРЦ Gulliver. Також перед грою Україна – Англія (початок о 22:00) відбудеться трансляція іншої чвертьфінальної зустрічі Чехія – Данія (початок о 19:00).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-