Гарет Саутгейт: Мене дуже вразила робота Шевченка у збірній України

Гарет Саутгейт: Мене дуже вразила робота Шевченка у збірній України

Укрінформ
Головний тренер збірної Англії з футболу Гарет Саутгейт поділився очікуваннями від чвертьфінального поєдинку Євро-2020 проти України.

Наставник британців зробив комплімент нашій команді та її тренеру Андрію Шевченку, повідомляє офіційний сайт УЄФА. 

«Ми знаємо, що Україна - хороша команда. Мене дуже вразила робота Шевченка. Восени українці мали пару неприємних результатів у Лізі націй, але вони впоралися. Досягли відмінного результату у Франції у кваліфікації чемпіонату світу, цього тижня здорово зіграли зі Швецією у чвертьфіналі Євро. Якщо ми надамо їм простір для маневру, підуть уперед, у них є небезпечні нападники. Ми досягли важливої ​​вершини у матчі з Німеччиною, але це не Еверест, на який ми хочемо зійти. Нині ми хочемо продовжити шлях угору з цієї точки. Тепер у нас випробування дещо іншого роду. Треба з'їздити на гостьовий матч і зіграти проти хорошої команди, коли на стадіоні буде не так багато англійських уболівальників. На перший план виходять наші зусилля, енергія та зосередженість... Тактика - це досить складне питання, тому що обидві команди бачили, як суперник використовує різні схеми (в 1/8 фіналу Україна теж грала у три центральні захисники. - Прим.ред.). Українці досягли непоганого результату зі шведами і можуть поміняти схему, яка використовувалася у груповому етапі. Словом, ми маємо підготуватися до всіх варіантів. Але головну увагу треба приділити своїй власній грі», - сказав Саутгейт.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Україна - Англія

Як повідомляв Укрінформ, матч 1/4 фіналу Євро-2020 Україна - Англія відбудеться 3 липня в Римі на «Стадіо Олімпіко». Початок - о 22.00 за київським часом.

Фото: eurosport.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-