Як потрапити на матчі Євро-2020 у Бухаресті — українським уболівальникам нагадали правила

Як потрапити на матчі Євро-2020 у Бухаресті — українським уболівальникам нагадали правила

Укрінформ
Посольство України в Румунії попередило українських вболівальників, які планують відвідати матчі Євро-2020 в Бухаресті, що на спортивні арени вони будуть допущені лише після підтвердження відповідних документів щодо COVID-19 та отримання спеціальних браслетів.

Як передає Укрінформ, інформацію для вболівальників оприлюднено на сайті посольства.

"Нагадуємо, що з огляду на наявні в Румунії обмеження, пов’язані з пандемією COVID-19, на Національну арену м. Бухарест для перегляду футбольних матчів Євро-2020, будуть допущені лише вболівальники, які пройшли процедуру підтвердження відповідних документів COVID-19 та отримали спеціальні браслети у визначених медичних центрах", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гол Ярмоленка претендує на звання найкращого у першому турі Євро-2020

У диппредставництві поінформували, що видача браслетів на футбольний матч Україна – Північна Македонія розпочнеться о 16:00 16 червня.

Українські дипломати порадили вболівальникам ознайомитися з детальною інформацією щодо порядку доступу громадян на матчі Євро-2020 на веб-сайті Федерації футболу Румунії.

Як повідомлялося, 17 червня у Бухаресті відбудеться футбольний матч Україна – Північна Македонія, 21 червня там зустрінуться збірні України та Австрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-