Едуард Соболь: Позиція лівого хавбека для мене не нова

Едуард Соболь: Позиція лівого хавбека для мене не нова

Укрінформ
У вівторок в Українському медіацентрі у Бухаресті пройшла чергова пресконференція, в якій взяли участь гравці національної футбольної збірної України Едуард Соболь та Олександр Тимчик.

Як повідомляє пресслужба УАФ, гравці сповнені бажання допомогти нашій команді у важливому матчі другого туру проти Північної Македонії, передає Укрінформ.

"У нас перед обідом буде теоретичне заняття. Тренерський штаб укаже, як нам діяти проти цього суперника, які в нього сильні й слабкі сторони. Також у нас увечері тренування - теорія перенесеться на футбольне поле. На такі важливі ігри особливо налаштовуватися й не потрібно. Чемпіонат Європи - це велике футбольне свято. Кожен мріє грати на ньому. Відчувається атмосфера, особливо після першої гри. Усюди багато фанатів. Кожен футболіст, який перебуває в команді, готовий вийти на поле й допомогти всім, чим зможе", - сказав Соболь.

Він також зазначив, що з огляду на пошкодження Олександра Зубкова готовий зіграти на позиції лівого півзахисника. 

"Це не нова позиція для мене, я й до цього діяв на ній. Якщо ви пам'ятаєте, то грав за «Брюгге» проти київського «Динамо» в Лізі Європи зліва у півзахисті. Але сподіваюся, що у Зубкова все буде добре, і він зможе відновитися до наступної гри", - підкреслив Едуард.

Олександр Тимчик, у свою чергу, заявив, що команда готується до гри з Північною Македонією з позитивним настроєм. 

«Ми - професіонали і готуємося до гри з Північною Македонією з позитивним настроєм. У мене було мікропошкодження, але нині все гаразд. Я готуюся у загальній групі, працюю з усіма. Тренерський штаб вирішить, чи отримаю я шанс взяти участь у поєдинку. У загальній групі працював під час вечірнього тренування і Віктор . Циганков. Сподіваюся, він буде готуватися до наступної гри у своїх оптимальних кондиціях", - розповів правий захисник.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Євро-2020 Україна - Північна Македонія

Зустріч Україна - Північна Македонія пройде 17 червня у Бухаресті. Початок гри - о 16.00.

На фото: Едуард Соболь/uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-