Шевченко: розуміємо всі складнощі, які чекатимуть нас, але до них готові

Шевченко: розуміємо всі складнощі, які чекатимуть нас, але до них готові

Укрінформ
У збірної України є чіткий план на матч з Нідерландами.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від першого матчу на Євро-2020 проти Нідерландів, повідомляє УАФ, передає Укрінформ.

Також Шевченко розповів про стан Віктора Циганкова.  Півзахисник відновився після травми і буде тренуватися в загальній групі команди.

«Ми розуміємо, що приїжджаючи сюди, граючи особливо в Нідерландах ... Тут дуже хороша атмосфера, команда дуже хороша.  Ми розуміємо всі складнощі, які чекатимуть нас, але до них готові.  З повагою ставимося до суперника, у них багато талановитих, хороших гравців.  Команда, яка грає завжди стабільно», - сказав Шевченко.

«Циганков відчуває себе краще, він буде сьогодні тренуватися в загальній групі. Знову ж таки, ми будемо стежити за його тренуванням.  Що стосується Степаненка, пройшли всі збори, він зіграв майже у всіх товариських іграх, готувався, тому буде завтра, як і всі, готуватися», - висловився головний тренер з приводу Циганков.

«Як я вже сказав, у нас є чіткий план.  Сучасний футбол вимагає певного балансу в грі - і в обороні, і в атаці.  Тому я вважаю, що якщо ми будемо цей баланс дотримуватися правильно в завтрашній грі, в футболі завжди є шанс, і у нас будуть шанси, щоб ми домоглися того позитивного результату, якого будемо заслуговувати », - додав головний тренер збірної.

Читайте також: Де Бур: завжди намагаємося грати в домінуючий футбол

Нагадаємо, матч Нідерланди - Україна пройде завтра, 13 червня, в Амстердамі.  Початок - о 22:00 за київським часом.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-