«Маріуполь» у матчі УПЛ прийматиме «Інгулець» у Харкові

«Маріуполь» у матчі УПЛ прийматиме «Інгулець» у Харкові

Укрінформ
Футбольний клуб української Прем'єр-ліги "Маріуполь" оголосив у середу про перенесення домашнього матчу 20-го туру чемпіонату країни проти "Інгульця" до Харкова.

Причина - масштабна реконструкція футбольного поля стадіону в Маріуполі, яка затягнулася через аномально холодну для регіону зимиу повідомляє пресслужба клубу.

"Минулого вікенду наша команда після практично семимісячної відсутності повернулася додому - на стадіон імені В.С. Бойка. Матч проти «Миная» відвідали 1 587 уболівальників. Увесь цей час на нашому стадіоні відбувалася повна реконструкція футбольного поля, яка включала в себе не лише заміну трав'яного покриття, але й монтаж нової дренажної системи, електричної системи підігріву та сучасного автоматичного поливу. Така масштабна реконструкція (перша в історії стадіону) трохи затягнулася через незалежні від нас причин, а саме - через аномально холодну для нашого регіону зиму.

Тестові навантаження під час минулого матчу з "Минаєм" показали, що новому газону все ж таки необхіден час на зростання та інтенсивне укорінення газонної трави. Тому ми змушені наступну гру 20-го туру проти «Інгульця» знову провести на виїзді, у Харкові (на ОСК "Металіст")", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Кобін подав у відставку з посади головного тренера «Миная»

Матч "Маріуполь" - "Інгулець" відбудеться 3 квітня і розпочнеться о 14.00.

Фото: fcmariupol.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-