Україна може зіграти домашні матчі Євробаскету-2022 з глядачами

Україна може зіграти домашні матчі Євробаскету-2022 з глядачами

Фото
Укрінформ
Збірна України гратиме проти Словенії й Угорщини 20-го і 22-го лютого в київському Палаці спорту.

На прес-конференції, присвяченій заключним матчам збірної України у кваліфікації на Євробаскет-2022, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський заявив про можливість допуску глядачів на трибуни, повідомляє кореспондент Укрінформ.

«Була розмова з урядом.  Уже 15 лютого можуть прийняти рішення про допуск 50% глядачів на спортивні заходи», - сказав Михайло Бродський.

Прес-конференція щодо матчів збірної України проходила в приміщенні PMHall за підтримки Parimatch. Одним із спікерів був головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс.

Читайте також: Збірна України назвала склад на заключні матчі кваліфікації Євробаскета-2022

«Матчі збірної – це особливі емоції. Роблячи висновок із власного досвіду можу сказати, що у збірній гравці грають краще. У нас є проблеми із позицією розігруючого, тому ми дуже раді, що натуралізований американець Рендл погодився грати за нашу збірну», – поділився своїми думками Багатскіс.

Один з лідерів збірної В‘ячеслав Бобров поділився думками стосовно найближчих матчів України і рівня Суперліги в цілому.

Читайте також: Багатскіс: Ми вийшли на Євробаскет і ще маємо шанси виграти групу

«Хочеться побачити хоча б 50% глядачів. Вважаю, що український баскетбол підіймається. Ми йдемо до рівня 2011/12 років, коли був хороший потік легіонерів. Нас знову починають поважати. Всі три українські команди пройшли далі в єврокубку. Представляти збірну України – це честь для кожного баскетболіста», – сказав Бобров.

«Те, що матчі заключного туру відбору Євробаскету пройдуть в Києві, говорить про те, що баскетбол в Україні перебуває на високому рівні. Наше партнерство з ФБУ триває протягом чотирьох років. Головна мета цього партнерства – розвиток вітчизняного баскетболу. І цифри, які зараз показують трансляції Суперліги Паріматч та ігри національних збірних України, кажуть про те, що ми на вірному шляху.

Майже 80% баскетбольних матчів транслюються у телевізійному ефірі. З цього сезону чоловічу Суперлігу можна побачити не лише в ефірі каналів XSPORT та «Обозреватель», а й на каналах «Сетанта спорт» і ТРК «Київ». Решта показується в YouTube з великою кількістю переглядів. Зі свого боку Parimatch намагається максимально підтримувати спортивні ЗМІ. Адже їх слово дуже важливе для підтримки спорту», - розповів представник Parimatch Вадим Місюра.

Як повідомляв Укрінформ, чоловіча збірна України з баскетболу вже пробилася у фінальну частину Євробаскету-2022.  

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-