Юрай Санітра: Можливості нашої підготовки неможливо порівнювати з іншими

Юрай Санітра: Можливості нашої підготовки неможливо порівнювати з іншими

Укрінформ
Головний тренер збірної України з біатлону висловився щодо підготовки нашої команди до сезону.

Головний тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра стверджує, що можливості для підготовки нашої команди в міжсезоння були набагато гіршими, ніж у команд суперників, повідомляє XSPORT, передає Укрінформ.

«Поки що пройшла лише половина сезону, робити аналіз рано. Це особливий сезон, потрібно це розуміти. Ми зараз не працюємо по системі, а в більшій мірі підлаштовуємось під ситуацію. Це все має вплив і на тренувальний процес, і на психологічний стан спортсменів», - сказав Юрай Санітра.

«Звичайно, хтось скаже, що і інші команди знаходяться в таких умовах, але потрібно розуміти, що можливості нашої підготовки і можливості команд, з якими ми боремося, неможливо порівнювати. Влітку ми готувалися в гірших умовах. Ясно, що хтось краще, хтось гірше пристосувався до цієї ситуації, але за себе можу сказати, що роблю максимум в нинішніх умовах. Спортсмени також віддаються на тренуваннях, тому ми маємо отримати дивіденди за наші труди у вигляді гарного результату», - висловився головний тренер збірної України з біатлону.

Читайте також: Шостий етап Кубка світу з біатлону розпочнуть чоловічим спринтом

Нагадаємо, Україна посіла 10 місце в міксті Кубка світу з біатлону в Оберхофі.

Фото: XSPORT.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-