Володимир Кличко увійшов до незвичайного боксерського рейтингу

Володимир Кличко увійшов до незвичайного боксерського рейтингу

Укрінформ
Один із найбільш домінуючих чемпіонів в історії суперважкої ваги українець Володимир Кличко потрапив до рейтингу кращих бійців світу, які кардинально змінили свій боксерський стиль.

До ТОП-5 списку популярного порталу Ringnews24, також увійшли Леннокс Льюїс, Флойд Мейвезер, Мухаммед Алі та Ентоні Джошуа, повідомляє Klitschko-brothers.com.

"Коли на початку 2000-х Володимир Кличко зазнав поразок нокаутом від Коррі Сандерса та Леймона Брюстера, на загальну думку, його кар'єра на вищому рівні закінчилася. Проте зміна команди і зустріч з одним із кращих тренерів Еммануелем Стюардом дади змогу Володимиру не лише повернути собі чемпіонський титул, а й домінувати в дивізіоні десять років. До Стюарда Кличко був більш різноманітним в рингу, завжди намагаючись закінчити бій достроково, але при цьому часом виглядав незграбним і вразливим. Версія Стюарда була в тому, щоб ефективно використовувати джеб, поступово "ламати" супротивників правою рукою і клінчувати щоразу після пропущених ударів", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Володимир і Віталій Клички - третя пара братів у Залі боксерської слави

Зворотною стороною медалі є той факт, що новий стиль не зробив Володимира найбільш видовищним боксером, але, безумовно, допоміг з точки зору тривалості та унікальності кар'єри.

Фото: klitschko-brothers.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-