МОЗ рекомендує УАФ перенести зі Львова фінал Кубка України з футболу

МОЗ рекомендує УАФ перенести зі Львова фінал Кубка України з футболу

Укрінформ
На адресу УАФ надійшов лист від МОЗ за підписом міністра охорони здоров’я України Максима Степанова стосовно можливості проведення фінального матчу Кубка України 8 липня 2020 року у Львові на стадіоні "Арена Львів". 

МОЗ рекомендує перенести матч зі Ловова до регіону "з більш стабільною епідемічною ситуацією", повідомляє пресслужба УАФ. 

"Аналіз епідемічної ситуації у Львівській області та місті Львові дає підстави вважати, що рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо послаблення протиепідемічних заходів, у тому числі проведення спортивних заходів, не будуть застосовані, що може поставити під загрозу проведення фінального матчу Кубку України з футболу сезону-2019/2020.

Враховуючи викладене, пропонуємо розглянути питання щодо перенесення фінального матчу Кубку України з футболу сезону-2019/2020 зі Львова до регіону з більш стабільною епідемічною ситуацією", - зазначається у листі. 

Читайте також: Фінал Кубка України зіграють у Харкові – ЗМІ

Сьогодні виконком Української асоціації футболу проведе засідання, на якому приймуть рішення щодо місця фіналу Кубка України.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-