Мілевський лідирує за кількістю торкань м'яча в штрафній суперників у чемпіонаті Білорусі

Мілевський лідирує за кількістю торкань м'яча в штрафній суперників у чемпіонаті Білорусі

Укрінформ
Екс-форвард київського "Динамо" і збірної України з футболу Артем Мілевський, який виступає нині за брестське "Динамо", є абсолютним лідером чемпіонату Білорусі за кількістю торкань м'яча в штрафному майданчику суперників.

Видання "Прессбол" проаналізувало статистику Мілевського напередодні центрального поєдинку 8-го туру національної першості Білорусі, в якому 10 травня зійдуться брестське і мінське "Динамо".

Торкання в штрафній - показник, в якому Мілевський дає фору молодшим гравцям. В середньому за 90 хвилин матчу вищої ліги він робить 7,08 торкання м'яча в штрафному майданчику суперників - більше, ніж форварди солігорського "Шахтаря" Віталій Лисакович (6,85), Абдулайє Діалло з брестського "Руха" (6,67), борисівського БАТЕ Максим Скавиш (5) та Іон Ніколаеску з "Вітебська" (5,73).

Читайте також: У Білорусі скасували матч через підозру на коронавірус у футболіста

За загальною кількістю торкань Мілевський також беззаперечний лідер. З 42 дотиками футболіст випереджає мінського динамівця Івана Бахара (36), борисовчанина Павла Нехайчика (30), Джасурбека Яхшібоєва з мінського "Енергетика-БГУ" (30) і "містянина" Володимира Хващинського (30).

Нагадаємо, що чемпіонат Білорусі з футболу проходить за розкладом, не дивлячись на пандемію коронавірусу.

Фото: vk.com/dynamobrest.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-