Стадіон

Стадіон "Динамо" імені Лобановського вже зараз готовий приймати матчі

Укрінформ
Агротехнічні роботи на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського ведуться щодня і не припиняються ні на хвилину навіть в умовах карантину.

Про це в інтерв'ю пресслужбі ФК "Динамо" повідомив заступник директора київського стадіону провідний агроном Анатолій Колоша.

"Поле знаходиться в задовільному стані, не дивлячись на те що минулі дні були досить холодними. Нарешті, з 27 квітня вже почався теплий період, і газон став нормально розвиватися. Зараз покриття хороше, воно вже готове і до тренувань, і до матчів, особливих нюансів немає.

…Ведуться планові роботи: стрижка трави, в деяких місцях - заміна дерну, внесення мінеральних добрив, полив, обробка фунгіцидами та гербіцидами від бур'янів тощо. Словом, це звичні для цього періоду агротехнічні роботи.

На початку весни на цьому полі проходили складні матчі, тому були деякі пошкодження, але зараз від них немає і сліду - все заросло і затягнулося травою, так що все нормально", - сказав Колоша.

Читайте також: УПЛ може поновитися 13-14 червня

Як повідомлялося, в середині березня через пандемію коронавірусу безстроково призупинили всі футбольні змагання в Україні. УПЛ пішла на вимушену паузу після 23 зіграних турів. Лідирує в чемпіонаті "Шахтар", в активі якого 59 очок. На другому місці "Зоря" - 46 балів. Стільки ж очок і у київського "Динамо" – третє місце.

Українська футбольна Прем'єр-ліга (УПЛ) може поновитися 13-14 червня. Завершити чемпіонат планують до 10 липня.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-