Організація бою Ломаченка в США після карантину може стати проблемою - промоутер

Організація бою Ломаченка в США після карантину може стати проблемою - промоутер

Відео
Укрінформ
Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що організація бою чемпіона WBA, WBO і WBC у легкій вазі українського боксера Василя Ломаченка може стати проблемою після закінчення карантину.

Боб Арум в ефірі ESPN, зокрема, заявив, що оскільки Ломаченко знаходиться в Україні, а через пандемію польоти не здійснюються, то його прибуття на бій, який планувалося провести в США, залишається під питанням.

"Тепер з такими бійцями, як, наприклад, Ломаченко, у нас проблема. Ломаченко повернувся в Україну, щоб бути зі своєю сім'єю, і це зрозуміло. Питання в тому, чи зможемо ми повернути його в США в короткі терміни. Я цього не знаю. Зараз введена заборона на польоти і ми не зможемо її скасувати для проведення боксерського поєдинку. Таким чином, у нас є велика проблема з нашими іноземними боксерами, які знаходяться за межами США", - цитує Арума iSport.ua.

Як повідомлялося, бій Ломаченко – Лопес, запланований на 30 травня в Нью-Йорку (США), перенесли на невизначений термін через пандемію коронавірусу. На кону – статус абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Українець володіє трьома поясами в дивізіонах WBA, WBO і WBC, Лопес - титулом IBF.

Читайте також: Лопес упевнений, що має психологічну перевагу над Ломаченком

Раніше Теофімо Лопес заявив, що не має наміру проводити поєдинок без глядачів. За словами американського боксера гондураського походження, він змагається на рингу задля фанатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-