Чемпіонат Європи з триатлону в Естонії перенесений через пандемію COVID-19

Чемпіонат Європи з триатлону в Естонії перенесений через пандемію COVID-19

Укрінформ
Європейський союз триатлону (ETU) оголосив про перенесення на невизначений термін чемпіонату Європи в естонському Тарту (2-5 липня).

Як інформує офіційний сайт ETU, чемпіонат Європи з триатлону на середній дистанції, акватлону та аквабайку в австрійському Вальхзеє (25-28 липня) взагалі скасований.

"Європейський союз триатлону був і залишається в тісній взаємодії з усіма організаторами, які відклали свої заходи і знаходиться в пошуку альтернативних дат для перенесення гонок на другу половину сезону, - сказано в повідомленні. - На жаль, у зв'язку з нинішньою ситуацією і неможливістю спортсменам проводити повноцінні тренування, місцевий організаційний комітет чемпіонату Європи в Тарту, який повинен був відбутися з 2 по 5 липня, погодився з тим, що старт повинен бути відкладений. Крім побоювань з приводу карантину в Європі більшість країн закрили державні кордони, що призвело до неможливості придбання авіаквитків в Естонію до початку липня".

Читайте також: Етап Світової серії з триатлону в Японії перенесено

В даний момент ніхто не може передбачити навіть приблизний термін відновлення гоночного сезону, але якщо процес поширення коронавірусу буде контролюватися, спортсмени зможуть відновити тренувальний процес і набрати спортивну форму для майбутніх стартів сезону. У форматі чемпіонату Європи мала відбутися Генеральна Асамблея країн Європейського союзу, але тепер вона також відкладається на невизначений термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-