Букмекери дали прогноз на матч Ліги Європи

Букмекери дали прогноз на матч Ліги Європи "Вольфсбург" - "Шахтар"

Укрінформ
12 березня футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у гостях перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи проти німецького "Вольфсбурга".

На думку букмекерів, фаворитом матчу є німецький клуб, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу підопічних Олівера Гласнера приймає ставки з коефіцієнтом 1,75, на нічию - 3.70, на успіх української команди - 4.50.

"Шахтар" і "Вольфсбург" раніше в офіційних поєдинках не зустрічалися. Минулого сезону цей німецький клуб відчув на собі силу іншої команди української Прем'єр-ліги - "Алеександріі". На груповому етапі Ліги Європи-2019/2020 "вовки" виграли обидва матчі (3:1, 1:0), але перемоги далися їм нелегко.

У першості німецької Бундесліги команда з 36-ма очками посідає сьому сходинку в турнірній таблиці.

У "Шахтаря" в чемпіонаті України нинішнього сезону все йде як по маслу. Перемігши у 22-у турі з хокейним рахунком ковалівський "Колос" (4:3), підопічні Луїша Каштру впевнено очолюють турнірну таблицю, випереджаючи найближчих переслідувачів з київського "Динамо" на цілих 14 очок.

На матчі "Вольфсбург" - "Шахтар" у Німеччині працюватиме словенська бригада суддів. Головний арбітр зустрічі - Дамір Скоміна, лайнсмени - Юре Прапротник та Роберт Вукан, четвертий рефері - Нейц Кайтазович.

Читайте також: Нападник “Дніпра-1” Супряга визнаний найкращим гравцем лютого в УПЛ

Зустріч відбудеться у четвер на "Вольфсбург Арені". Поєдинок розпочнеться о 22.00, у прямій трансляції його покаже телеканал "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-