Джошуа хоче провести боксерський поєдинок в Африці

Джошуа хоче провести боксерський поєдинок в Африці

Укрінформ
Чемпіон WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британський боксер Ентоні Джошуа хоче провести поєдинок в Африці.

Наразі цей варіант вивчають глава Matchroom Boxing і промоутер Едді Хірн, про що повідомив менеджер боксера Фредді Каннінгем.

“Ніхто не говорить про те, що вже свій наступний бій Джошуа проведе в Африці. Зараз глава Matchroom Boxing і відомий промоутер Едді Хірн вивчають даний варіант - пропозиція про проведення поєдинку вже надійшла. Сам Джошуа хоче битися в Африці. Я впевнений, що рано чи пізно його бій відбудеться саме там”, - передає слова Каннінгема Sport Arena.

Як повідомлялося, в грудні Ентоні Джошуа отримав зобов’язання провести негайний захист титулу від організацій WBO і IBF. Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум повідомив, що Ентоні Джошуа спочатку проведе бій з болгарином Кубратом Пулєвим, а вже потім - з Олександром Усиком.

Читайте також: Боб Арум підтвердив, що перед боєм з Усиком Джошуа боксуватиме проти Пулєва

Олександр Усик у своєму дебютному поєдинку в суперважкій вазі здобув перемогу нокаутом у восьмому раунді над Чаззом Візерспуном і став обов'язковим претендентом на титул WBO. Свій наступний бій український боксер проведе 7 березня проти Дерека Чісори.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-