Андрій Шевченко відвідає матч “Аталанта” - “Шахтар” у Мілані

Андрій Шевченко відвідає матч “Аталанта” - “Шахтар” у Мілані

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко відвідає матч “Аталанта” - “Шахтар”, який відбудеться сьогодні в Мілані на стадіоні “Сан-Сіро”.

Ця поїздка Андрія Шевченка збігається з чутками про те, що футбольний клуб “Мілан” може запропонувати наставнику збірної України посаду головного тренера у зв’язку з незадовільними результатами команди на чолі з Марко Джампаоло. Про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Андрій Шевченко в Італії не лише спостерігатиме за грою футболістів збірної України у складі донецького “Шахтаря”, але і зустрінеться з технічним директором “Мілана” Паоло Мальдіні — своїм колишнім партнером по клубу.

Нагадаємо, поєдинок “Аталанта” (Бергамо) - “Шахтар” (Донецьк) 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться 1 жовтня в Мілані на стадіоні “Сан-Сіро” і розпочнеться о 19.55 за київським часом.

Читайте також: Футболісти “Шахтаря” випробували газон стадіону “Сан-Сіро” в Мілані

Раніше ЗМІ повідомили, що керівництво футбольного клубу “Мілан” розглядає різні варіанти вибору нового тренера, адже робота в клубі Марко Джампаоло незабаром може бути завершена через погані результати. Одним із претендентів називається Андрій Шевченко, який свого часу зіграв у 226 матчах за “Мілан” і забив 127 голів. З “Міланом” він вигравав Лігу чемпіонів і Серію А, а також Суперкубок УЄФА, Суперкубок Італії і Кубок Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-