“Мілан” може запропонувати Андрію Шевченку посаду головного тренера - ЗМІ

“Мілан” може запропонувати Андрію Шевченку посаду головного тренера - ЗМІ

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко може отримати пропозицію від італійського “Мілана” очолити команду.

Можливість запросити Андрія Шевченка на посаду головного тренера італійський футбольний клуб “Мілан” розглядає в разі звільнення Марко Джампаоло. Вчора його підопічні поступилися “Фіорентині” з рахунком 1:3. Про це повідомляє Sport Arena.

“Керівництво “Мілана” розглядає різні варіанти при виборі тренера, адже робота в клубі Марко Джампаоло незабаром може бути завершена через погані результати. За інформацією Tuttomercatoweb.com, у Джампаоло залишається лише тиждень для того, щоб виправити ситуацію, хоча керівництво може зв'язатися з потенційними наставниками вже зараз”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко свого часу зіграв у 226 матчах за “Мілан”, в яких забив 127 голів. З “Міланом” він вигравав Лігу чемпіонів і Серію А, а також Суперкубок УЄФА, Суперкубок Італії і Кубок Італії.

Читайте також: Андрій Шевченко прокоментував відкриття "зірки" на свою честь у Києві

Наразі Андрій Шевченко працює тренером збірної України з футболу, яка успішно виступає у відборі на Євро-2020 і лідирує в своїй групі. “Мілан” знаходиться на 16-му місці в турнірній таблиці футбольного чемпіонату Італії. 5 жовтня команда зіграє з “Дженоа”.

Фото: twitteracmilan

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-