Андрій Шевченко прокоментував відкриття

Андрій Шевченко прокоментував відкриття "зірки" на свою честь у Києві

Фото
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко побував на церемонії відкриття "зірки" на свою честь на “Алеї зірок” у Києві.

Коментуючи подію, Андрій Шевченко зазначив, що, йому дуже приємно перебувати разом з іншими українськими героями на “Алеї зірок”, яка має велику цінність для молоді.

“Дуже приємно перебувати з усіма нашими героями на цій алеї. Я бажаю нашій молодій збірній і кожному з вас коли-небудь теж опинитися тут. Наша держава ще дуже молода, знаходиться в процесі будівництва і дуже важлива складова для розвитку держави - це спорт. Тому мені дуже приємно, що у нас є така алея і вона потрібна для того, щоб наше молоде покоління мало живий приклад, дивлячись на цих відомих особистостей, і виховувалося на прикладах наших відомих спортсменів”, - цитує Шевченка XSPORT.

4 вересня разом із "зіркою" Андрія Шевченка на "Алеї зірок" відкрилися "зірки" українських спортсменів Ірини Дерюгіної (художня гімнастика) і Дмитра Христича (хокей).

На "Алеї зірок" у Києві з'явилися "зірки" Андрія Шевченка, Ірини Дерюгіної і Дмитра Христича / Фото: Ю. Овсяннікова, Укрінформ

Читайте також: Коноплянка і Паньків приєдналися до тренувань збірної перед матчем із Литвою

Нагадаємо, футболісти збірної України під керівництвом головного тренера Андрія Шевченка наразі готуються до матчів проти Литви (7 вересня, Вільнюс, відбір Євро-2020) та Нігерії (10 вересня, Дніпро, товариська зустріч).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-