Переможцем чемпіонату України з футболу серед ветеранів 35+ став “Агробізнес”

Переможцем чемпіонату України з футболу серед ветеранів 35+ став “Агробізнес”

Фото
Укрінформ
Завершився чемпіонат України з футболу серед ветеранів 35+, фінальна стадія якого проходила 28—29 вересня у Вишневому на стадіоні “Центральний”.

Переможцем чемпіонату України серед ветеранів 35+, присвяченого пам’яті видатного футболіста Віктора Серебрянікова, вдруге поспіль став “Агробізнес” із Волочиська. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

У вирішальних матчах узяли участь 4 команди: “Аркадія-Аваль” (Одеса), “Ветеран” (Бердянськ), “Агробізнес” (Волочиськ) і “Десна” (Чернігів).

“Агробізнес” та “Десна” набрали по 7 очок, тож доля чемпіонства вирішувалася за додатковими показниками, а саме — за різницею м’ячів, де значна перевага була в команди з Волочиська.

На шляху до чемпіонства футболісти “Агробізнеса” перемогли у Вишневому “Аркадію-Аваль” (1:0) та “Ветеран” (11:0).

Кращим гравцем турніру визнаний нападник “Десни” Сергій Даценко.

Завершився чемпіонат України з футболу серед ветеранів 35+ / Фото: АВФУ

Участь у нагородженні переможця та призерів змагань взяли легенди вітчизняного футболу, віце-президенти АВФУ Володимир Мунтян та Андрій Біба, а також виконавчий директор АВФУ Віталій Кулібабенко. 

Читайте також: Ліга учасників АТО: завершився сезон в дивізіонах «Північ» і «Київ»

Організатором турніру виступила Асоціація ветеранів футболу України за підтримки ТОВ “Агробізнес” та Української асоціації футболу.

Фото: АВФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-