Біатлон: Підручний і Прима гарантували собі участь в Кубку світу

Біатлон: Підручний і Прима гарантували собі участь в Кубку світу

Укрінформ
Чоловіча збірна України з біатлону визначилась з лідерами, але остаточний склад на сезон ще не сформований.

Старший тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про функціональний стан лідерів команди, а також поділився планами на заключні перед сезоном збори. Про це він розповів XSPORT.

«Уже відомо, що Підручний та Прима бігтимуть на Кубку світу. Решту чотирьох хлопців відберемо на зборах в Норвегії і Швеції. Для нас дуже важливо зібрати хорошу команду на естафету. В Естерсунді нас чекають три естафетні гонки, потім в Гохфільцені буде естафета. Будемо відбирати спортсменів, зважаючи в першу чергу, на їхню готовність бігти в естафеті.

Читайте також: Український біатлоніст Підручний повідомив про проблеми з коліном

Ще на початку підготовки ми запросили на збір в Буковель трьох юніорів, щоб подивитися на фізичний стан хлопців, оцінити їх характер, психологічну стійкість. Зараз беремо на збір Руслана Бригадира, тому що він молодий, перспективний спортсмен. Я не чекаю, що він уже в цьому сезоні стане зіркою на Кубку IBU або потрапить в основну команду. Це було б непогано, але йому ще потрібно пройти сезон, добре попрацювати на вищому рівні. Думаю, що з Руслана може вийти хороший спортсмен», - сказав Санітра.

Нагадаємо, перший етап Кубка світу з біатлону відбудеться з 30 листопада по 8 грудня в шведському Естерсунді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-