Футболістки збірної України WU-19 розпочали підготовку до матчу з Ірландією

Футболістки збірної України WU-19 розпочали підготовку до матчу з Ірландією

Укрінформ
Головний тренер молодіжної жіночої збірної України (WU-19) Валерій Паламарчук оприлюднив список гравців, викликаних на навчально-тренувальний збір перед стартом у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи-2020.

На участь у відборі чемпіонату Європи-2020 (W-U19), що проходитиме 2 - 8 жовтня в Голландії, викликані 20 футболісток збірної України. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

До складу жіночої збірної України WU-19 увійшли:
воротар
- Анна-Марія Крищишин, Марія Вальчук;
захисники - Анна Лемещук, Олександра Кревська, Аліса Бордюг, Дарія Зубач, Романа Лукач, Лілія Цурак;
півзахисники - Катерина Кукса, Олена Тарасенко, Ірина Котяш, Анастасія Курдюк, Аліна Годунко, Надія Вегерич, Людмила Куніна;
нападники - Оксана Білокур, Діана Ніколайчук, Анастасія Кузьмич, Анастасія Немець, Юлія Зубар.

25 вересня команда зібралася в Пущі-Водиці та розпочала підготовку на тренувальній базі ФК “Оболонь-Бровар”, а вже 1 жовтня вирушить до Амстердама (Нідерланди), звідки попрямує до міста Делфт. У відбірковому турнірі Євро-2020 (WU19) Україна зіграє з командою господарів, Ірландією та Чорногорією.

Читайте також: Жіноча збірна України WU19 з футболу вдруге перемогла в гостях румунок

Українська збірна свої поєдинки проводитиме в містечку Алфен-ан-ден-Рейн, перший з яких відбудеться 2 жовтня проти Ірландії й розпочнеться о 16.00. 5 жовтня підопічні Валерія Паламарчука зіграють проти Нідерландів, а 8 жовтня — проти Чорногорії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-