Сергій Бубка переобраний на посаду віцепрезидента IAAF

Сергій Бубка переобраний на посаду віцепрезидента IAAF

Укрінформ
25 вересня на Конгресі Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій в Досі (Катар) відбулися вибори керівного органу IAAF – президента, чотирьох віцепрезидентів та 13 членів Ради IAAF.

На посаду віце-президента IAAF терміном на 4 роки з найбільшою кількістю голосів був переобраний президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка. Про це повідомляє пресслужба НОК України.

Легендарний український легкоатлет, Олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон світу, 35-разовий рекордсмен світу Сергій Бубка отримав 139 голосів від національних федерацій країн, які брали участь в голосуванні. Це перший результат серед 11-ти претендентів на 4 посади віце-президентів Асоціації.

“Щиро вдячний усім національним федераціям, які віддали голоси за мою кандидатуру. Все своє життя служу спорту, який дав мені чудову змогу набути великого досвіду та безцінних знань: спочатку як успішному спортсмену, пізніше - як спортивному менеджеру. Пишаюсь тим, що маю можливість продовжувати плідно працювати на благо розвитку олімпійського руху й, зокрема, Королеви спорту як олімпійському виду спорту номер один у світі”, - прокоментував подію Сергій Бубка.

Читайте також: Склад збірної України на чемпіонат світу з легкої атлетики поповнив Ничипорчук

Сергій Бубка став віцепрезидентом ІААF та увійшов до складу Ради IAAF 2007 року. З 2015-го року він обіймав посаду першого віцепрезидента IAAF.

Президентом Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій на черговий термін переобраний британець Себастьян Коу (203 голоси).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-