Микиті Бурді необхідне діагностичне оперативне втручання - лікар

Микиті Бурді необхідне діагностичне оперативне втручання - лікар "Динамо"

Укрінформ
Головний лікар київського футбольного клубу "Динамо" Леонід Миронов розповів про стан здоров'я Микити Бурди.

Леонід Миронов в коментарі клубній пресі, зокрема, зазначив, що Микиті Бурді потрібно пройти діагностичне оперативне втручання. Процедуру планується провести наступного тижня в Іспанії.

“Микита травмував колінний суглоб в ігровій ситуації. Комплексне обстеження показало, що йому потрібно діагностичне оперативне втручання у вигляді артроскопії колінного суглоба. Під час цієї процедури буде поставлений остаточний діагноз, ми також будемо знати ступінь і характер пошкодження всередині суглоба, а також терміни відновлення, про які буде повідомлено пізніше. Артроскопічна операція планується наступного тижня в Іспанії в клініці професора Рамона Кугата”, - сказав Миронов.

Читайте також: Шабанов викликаний в збірну України на матчі проти Литви і Португалії

Нагадаємо, 24-річний захисник “Динамо” Микита Бурда отримав травму коліна в матчі з "Ворсклою" (5:0), який відбувся 22 вересня в Полтаві в рамках 8-го туру національної першості з футболу.

25 вересня динамівці зіграють проти “Маріуполя” матч перенесеного 4-го туру чемпіонату країни. Не поїде до Маріуполя Віталій Миколенко, якому дадуть відпочити.

Ще два тижні лікуватиметься Кадір, у якого м'язова травма. Після цього розпочнеться його фізична реабілітація.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-