Українські футзалісти програли Іспанії в 2 турі Євро-2019 U-19

Українські футзалісти програли Іспанії в 2 турі Євро-2019 U-19

Укрінформ
У другому турі групового етапу чемпіонату Європи U-19 з футзалу, який проходить у Латвії, збірна України зазнала поразки від іспанців.

Один із фаворитів Євро-2019 - збірна Іспанії завдала збірній України поразки з розгромним рахунком 1:7. Про це повідомляє пресслужба Української асоціації футболу.

У першому таймі збірна України стримувала суперника, а на 16-й хвилині Олег Негела своїм влучним ударом відповів на ранній гол суперників. Утім, Іспанія ще до перерви зуміла вийти вперед, а у другому таймі забила 5 м’ячів, які залишилися без відповіді. Ще один прикрий момент — відсутність капітана “синьо-жовтих” Владислава Завертаного, який отримав травму у попередньому матчі.

Тепер за вихід із групи українські футзалісти посперечаються зі збірною Хорватії, яка сьогодні обіграла Голландію. Враховуючи різницю м’ячів, для виходу до півфіналу нашій команді необхідна лише перемога.

Читайте також: Футзал: Україна стартувала з перемоги на Євро-2019 U-19

Поєдинок Хорватія U-19 — Україна U-19 відбудеться у середу, 11 серпня, і розпочнеться о 15.00.

Нагадаємо, що всі матчі чемпіонату Європи проходять на “Арені Рига”. До півфіналів турніру вийдуть по дві кращі команди з кожної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-