Ломаченко нокаутує Кемпбелла після шостого раунду – експерт

Ломаченко нокаутує Кемпбелла після шостого раунду – експерт

Укрінформ
Колишній тренер збірної України вважає британця одним з найсильніших суперників Ломаченка на професіональному рингу.

Екс-тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський прогнозує важкий бій для Василя Ломаченка, який сьогодні зустрінеться з Люком Кемпбеллом. По це він розповів Tribuna.com.

«Наскільки бій буде важким, буде залежати від самого Василя. Бачу, що він добре відпрацював, готовий, настрій хороший. У кожного з них є свої переваги. Але ставлю на Васю. Він швидший, спритніший, функціоналка серйозна. Ми в збірній завжди говорили: «Вася є Вася». Він в будь-який момент може темп підняти. Проблем по перемозі не буде, але бій буде цікавим. Будуть же дві різні тактики.

Читайте також: Ломаченко виявився трохи важчим за Кемпбелла

Пам'ятаю Кемпбелла з турнірів і Олімпіади. Хороший боксер і майстер. Згоден, що він боксер високого рівня. Але якщо він високого, то Вася - супервисокого. Не бачив усіх поєдинків Кемпбелла в профі, але розумію - Васю здивувати важко.

За рахунок чого у нього можна виграти? Так, у Кемпбелла довгі руки, але Вася вміє скорочувати дистанцію, швидкий в руках і ногах, добре працює тулубом. Кемпбелл буде воювати - бій в Лондоні. Але не думаю, що йому це допоможе.

Кемпбелл - один з найсильніших опонентів Ломаченка на професіональному рингу. Порівняв би його з Лінаресом, але він краще за нього. Сам Ломаченко говорив, що бій буде складним. Він це визнає.

Читайте також: Ломаченко – Кемпбелл: підкорення Британії

Давати прогнози на бокс - справа невдячна. Якщо Васі вдасться підняти темп і зробити те, що він робив в попередніх поєдинках, то буде дострокова перемога. Але в більш пізніх раундах - після шостого. Ось з Лінаресом був цікавий бій - а хоп, нокаут. Класика, ухил, трохи на себе і удар в печінку. Тут таке ж може бути», - сказав Сосновський.

Нагадаємо, Ломаченко і Кемпбелл битимуться за вакантний титул чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC і два пояси, які належать українцю – за версіями WBA і WBO. Бій відбудеться 31 серпня, на Арені O2 в Лондоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-